Ana Sayfa SİYASET 14 Nisan 2014

Üsküdar Teşkilatı Kara’yı…

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş’ın öncülüğünde önceki dönem Üsküdar Beleidye Başkanı Mustafa Kara için düzenlenen teşekkür programında duygu

Üsküdar Teşkilatı Mustafa Kara’yı unutmadı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş’ın öncülüğünde önceki dönem Üsküdar Beleidye Başkanı Mustafa Kara için düzenlenen teşekkür programında duygu dolu anlar yaşandı.

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından Çamlıca Spor Salonu’nda geçen dönem belediye başkanı Mustafa Kara’ya düzenlenen teşekkür programına yoğun katılım vardı. Türk siyasetine örnek bir davranış göstererek 30 Mart Yerel Seçimleri’nde yeri garanti olmasına rağmen aday olmayan Mustafa Kara’yı Üsküdar Teşkilatı unutmadı. İlçe Başkanı Sinan Aktaş’ın öncülüğünde düzenlenen programın sunumunu İlçe Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Muzaffer Ayanoğlu yaptı. Mustafa Kara’nın ailesi ile katıldığı teşekkür programına İl Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Birim Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, önceki dönem ilçe başkanı Zekeriya Erim, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu ve Üsküdar Teşkilatı katıldı. 2009-2014 yılları arasında partili partisiz tüm Üsküdar halkının belediye başkanlığını başarıyla yapan ve önemli hizmetlere imza atan Mustafa Kara’ya İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen birer teşekkür plaketi verdiler. Üsküdarlıların yoğun sevgisini kazanan Mustafa Kara da bu güzel organizasyonu organize edenler, emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ettiğini belirtti.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Kadir Topbaş yeniden seçildi

Kadir Topbaş yeniden seçildi

selyus