Ana Sayfa SİYASET 14 Nisan 2014

Taşyürek Grup Başkan Vekili

AK Parti Grup Başkan Vekili Ergün Turan da toplantıda görevini Ebubekir Taşyürek’e devretti.

Abubekir Taşyürek Grup Başkan Vekili

AK Parti Grup Başkan Vekili Ergün Turan da toplantıda görevini Ebubekir Taşyürek’e devretti.

TBMM’den sonra 310 üye ile Türkiye’nin en büyük meclisi olan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 7. Seçim Dönemi’nin ilk siyasi parti grup toplantılarını gerçekleştirdi. Başkan Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve AK Parti İstanbul İl Yerel Yönetimler Birim Başkanı Dr. Selim Temurci AK Parti Grubu’nu ziyaret ederek meclis üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi.
Kadir Topbaş daha sonra CHP Grubu ile MHP’li üyeleri de ziyaret ederek başarılar diledi. Topbaş, “Seçim öncesi yaşanan siyasi mülahazalar geride kaldı. Şimdi İstanbul için hep birlikte çalışacağız” dedi.
Öte yandan, AK Parti Grup Başkan Vekili Ergün Turan da toplantıda görevini Ebubekir Taşyürek’e devretti. Yaptığı konuşmada gözünün arkada kalmayacağını belirten Turan, eski çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. Kadir Topbaş ve Aziz Babuşçu da Ergün Turan’a atanacağı yeni görevinde başarılar diledi.

Topbaş ve Babuşcu’ya teşekkür

Görevi devralırken kısa bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, “Öncelikle bana gurup başkanvekilliği görevini uygun bulan İBB Başkanımız sayın Dr. Mimar Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl başkanı sayın Aziz Babuşçu’ya huzurlarınızda teşekkür ederim. CHP gurup başkan vekili arkadaşım Ertuğrul Gülsever ile de istişare ederek İstanbul halkının yararına olan işlere imza atacağımızı umut ediyorum. Meclisimizin doğal üyesi olan ilçe belediye başkanlarımıza, ve meclis üyelerimize kendim ve partim adına saygılarımı sunar yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Hayalinizdeki mekan

Hayalinizdeki mekan

selyus