Başkan Göksu, “Bugüne kadar Esenler’e verdiğimiz hiçbir sözden asla caymadık”

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları’nda incelemelerde bulundu. Göksu, “Bugüne kadar Esenler’e verdiğimiz hiçbir sözden asla caymadık. Eğer yapılamayacak bir şeyse de “yapamıyoruz” dedik.

Esenler Belediyesi’nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları’nda geri sayım başladı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları’nda incelemelerde bulunarak mahalle sakinlerine seslendi.

Başkan Göksu, “Esenler’de 10 yılda yaptığımız kentsel dönüşüm ile 56 bin konut yeniledik. geriye kaldı 42 bin konut. Bu konutların imara kapalı alanlarda olanlarını askeri bölgedeki konutlara diğerleri ise yerinde dönüşüm ile yenilenecek. Böylelikle Esenler’de deprem riski taşıyan konut kalmayacak.

Yeni kurulan alanla Esenler’de yeni nüfus artışı olmayacak Esenler’in içinden 1,5 milyon metrekare alan açıyoruz.

Tabi bunlar lafla olmuyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor. İş yaparak oluyor.

Bize düşen hizmet etmek. Bize düşen görev yapmak. Bize düşen o sizin güzelliğinize, o sizin duanıza, gayretle, çalışarak cevap vermektir.

selyus