Ana Sayfa SİYASET 12 Eylül 2014

Abubekir Taşyürek’in önemli konukları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Gurup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek’i AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Bilal Şener ile Bila

Abubekir Taşyürek’in önemli konukları vardı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Gurup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek’i AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Bilal Şener ile Bilal Topçu, Beyoğlu Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Şenol Cengiz, İl Teşkilat Birimi Komisyon Üyeleri Muzaffer Güçlü ve Hasan Ekmen, makamında ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Gurup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek’in önemli konukları vardı. Başkan Taşyürek, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Bilal Şener ile Bilal Topçu, Beyoğlu Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Şenol Cengiz, İl Teşkilat Birimi Komisyon Üyeleri Muzaffer Güçlü ve Hasan Ekmen’i kapıda karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı siyasi müzakerelerin ardından Başkan Taşyürek, konuklarına İBB Meclisinde yaptıkları önemli çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yapılan bu ziyaretle ilgili memnuniyetlerini ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Gurup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, “Kıymetli konuklarımız, kardeşlerimiz, bulunduğumuz görevden dolayı şahsımı ziyaret ettikleri için özellikle ve öncelikle memnuniyetlerimi ifade etmek istiyorum. Burada önemli bir sorumluluğumuz var, bize verilen vazifeyi laikiyle yapabilmenin gayreti içerisindeyiz. Tabii ki makam, mevki, hepsi gelip geçici. Bu kubbede bir hoş sadâ bırakabilirsek ne mutlu bize. Konuklarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:
selyus