Ana Sayfa SİYASET 9 Ağustos 2014

AK Marmaralılardan destek

Türkiye’nin örnek öğrenci teşkilatı AK Marmaralılar, “Siyasette gençlerin önünü açtığın için yanındayız Erdoğan” pankartı açarak Cumhurbaşkanı adayı R

AK Marmaralılardan “Uzun Adam’a destek

Türkiye’nin örnek öğrenci teşkilatı AK Marmaralılar, “Siyasette gençlerin önünü açtığın için yanındayız Erdoğan” pankartı açarak Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiler.

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği “Sevgi Yürüyüşü’ne önemli STK’ların yanı sıra İstanbul AK Marmara öğrenci grubu da katıldı. Yoğun bir katılımla yürüyüşe gelen AK Marmaralılar Recep Tayyip Erdoğan sloganlarıyla Kadıköy’ü adeta inlettiler. Her biri birbirinden değerli ve yürekleri Kutlu davanın heyecanıyla çarpan AK Marmaralılara; özünden bir şey kaybetmemiş örnek gençlik grubu diyebiliriz. 30 Mart Yerel Seçimleri sırasınca kalabalık bir katılım göstererek Kadıköy SKM’yi hareketlendiren bu başarılı öğrenci ordusu yürüyüş sırasında “Siyasette gençlerin önünü açtığın için yanındayız Erdoğan” pankartı açarak Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiler.

Yürüyüş zaferin bir parçası olacak

Yürüyüşle iliği bir açıklama yapan AK Marmaralıların efsane başkanı ve AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı Mehmet Pehlivan, “Büyük bir coşku içinde Erdoğan’ın yanında olduğumuzu bu yürüyüş vesilesiyle bir kez daha gösterdik. Allah’ın izniyle 10 Ağustos’ta kazanacağımız bir zaferin parçası olacak bu yürüyüş“ dedi.

Etiketler:
selyus