Ana Sayfa SİYASET 9 Ağustos 2014

Kadıköy’de yer gök RTE

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, Kadıköylülerin “Sevgi Yürüyüşü’ne yoğun katılımından çok memnun kaldı. Başkan Yıldırım, “Tüm şer odaklarına karşı birleşmek ve adam gibi adamın arkasında durmak için Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz.”

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatının organize ettiği “Sevgi Yürüyüşü’ne yoğun ilgi gösteren binlerce Kadıköylü, ilçe binası önünden AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek sloganları atarak Kadıköy Meydanına kadar yürüdü. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım’ın öncülüğünde organize edilen “Sevgi Yürüyüşü’ne, AK Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekilleri Metin Külünk, İsmet Uçma, Mehmet Domaç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın eşi AK Parti İstanbul Teşkilatının deneyimli siyasetçisi Selma Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Erdoğan, Tülin Sayın, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Ayşegül Esra Atık, Müesser Zehra Süer, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Yılmazer, Hüsniye Şahin, Esra Dalyan, Elif Öksüz, AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. İsa Sinan Göktaş, gazeteci yazar Hikmet Genç, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadıköy belediye meclis üyeleri, AK Marmara ile AK İTÜ öğrencileri ve Başbakan Erdoğan sevdalısı Kadıköylüler katıldı.

Kadıköy meydanını dolduran binlerce Kadıköylü’ye seslenen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Tüm şer odaklarına karşı birleşmek ve adam gibi adamın arkasında durmak için Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz. Gençlere ve kadınlara siyaset yolunu açan, gençlere ve kadınlara sahip çıkan, teşkilatlarda onlara özel bir yer veren yeni Türkiye’nin büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz.”” dedi.

Yer gök Recep Tayyip Erdoğan diye inlediği ve 49 STK üyelerinin yoğun destek verdiği “Sevgi Yürüyüşü” diğer protokol konuşmalarının ardından sona erdi.

Etiketler:
selyus