Ana Sayfa SİYASET 3 Nisan 2014

Aykurt Nuhoğlu göreve başladı

Kadıköy Belediye Başkanlık binasında yapılan devir-teslim töreninde Aykurt Nuhoğlu koltuğuna oturdu.

Aykurt Nuhoğlu göreve başladı

Kadıköy Belediye Başkanlık binasında yapılan devir-teslim töreninde Aykurt Nuhoğlu koltuğuna oturdu.

Kadıköy’ün yeni belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu, başkanlık koltuğunu devralmadan önce partisinin kurucusu Atatürk’ün huzuruna çıktı. Kadıköy İskele Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyan ve daha sonra saygı duruşunda bulunan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, partililerle birlikte meydandan ayrıldı.
Aykurt Nuhoğlu, öğlen saatlerinde belediye ye gelerek görevi Selami Öztürk’ten devralıp resmi olarak başkanlık koltuğuna oturdu. Heyecanlı olduğu gözlenen Nuhoğlu, eski başkan Öztürk’e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kadıköy Belediye Başkanlık binasında yapılan devir-teslim törenine eski başkan Öztürk ve yeni başkan Nuhoğlu’nun yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Necati Ekşi ve partililer katıldı.

Selami Öztürk’ten veda konuşması

Selami Özütürk, “20 yıldır hizmet verdiğim Kadıköy Belediye Başkanlığı koltuğunu Aykurt Nuhoğlu’na devrettim. Kendisine kurumsallaşmış, Türkiye’de örnek projelere imza atmış bir belediye bırakıyorum. Eminim Aykurt Nuhoğlu bu başarıyı daha da arttıracak. Kadıköy Belediyesini SGK, Maliye ve iş yaptığımız firmalar dâhil hiçbir kuruma borcu olmadan teslim ediyorum. Sevgili Aykurt Nuhoğlu’na başarılar diliyorum, ihtiyaç olduğu her zaman partimin ve Kadıköylülerin hizmetindeyim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve her zaman yanımızda olan Kadıköylülere teşekkür ederim” dedi.

Başkan Nuhoğlu: “Tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz”

Kadıköy Belediyesi’nin yeni başkanı Aykurt Nuhoğlu ise Öztürk’e, partililere ve ona güvenen tüm Kadıköylülere teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Selami Başkan ile uzun yıllardır tanışıklığımız, partiden dolayı arkadaşlığımız var. Bize hep ağabeylik yaptı. Seçim sürecinde oyların artışında katkısı büyük oldu. Bundan sonraki süreçte de her zaman eski başkanların tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz.”

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Oğuz Kaan Salıcı istifa etti

Oğuz Kaan Salıcı istifa etti

selyus