Ana Sayfa SİYASET 13 Mart 2014

Aykurt Nuhoğlu özgür değil mi?

CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköylüler ile Fenerbahçe seyircisinin sorularınacevap vermekte zorlanıyor.

Aykurt Nuhoğlu özgür değil mi?

CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköylüler ile Fenerbahçe seyircisinin sorularına cevap vermekte zorlanıyor.

Trabzonsporlu olduğunu özgürce söyleyemeyen CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköylüler ile Fenerbahçe seyircisi tarafından soru yağmuruna tutuluyor. Aday olmadan önce Trabzonsporlu oluşuyla ilgili bir sıkıntısı olmayan ve hiç şansı yokken CHP Genel Başkanı Gürsel Tekin’in desteğiyle apar topar aday gösterilen Nuhoğlu, bir aydan bu yana sessizliğini koruyor. Belediyeyi kazandığı takdirde Tekin’in emireri mi olacak sorularını akla getiren Nuhoğlu’nun, özgürlüğü olmayacak mı? Fenerbahçe seyircisinin sabrını taşırmak için elinden geleni yapan CHP’nin acemi belediye başkan adayı Aykurt Nuhoğlu’nun Kadıköy’de şansı giderek azalıyor.

Kadıköylülerin cevap beklediği sorular

1- Kadıköy Belediye Başkanı olunca Nuhoğlu inşaat firmaları Kadıköy’de inşaat yapacak mı?
2- Siz ve çocuklarınız Trabzonsporlu mu?
3- Ailenizden kaç kişi Trabzonspor Kongre Üyesi?
4- Sizce 2010-2011 sezonu şampiyonu kim?
5- AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Hurşit Yıldırım’ın kitapçık haline getiren 25+1 mega projesi var, sizin somut bir projeniz var mı?
6- Aday gösterildiğiniz günün sabahı CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile Kadıköy’de bir cafede kahvaltı yaptınız ve bu kahvaltı sonrası hiç şansınız yokken bir anda aday gösterildiniz, bu kahvaltılı buluşmanız sonrası töhmet altından kurtulmak için bir açıklama yapacak mısınız?
7- Sizin aday olmanızı sağlayan Tekin’in emireri olacak mısınız?
8- AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Hurşit Yıldırım ile Televizyon programına çıkıp yapacaklarınızı karşılıklı anlatır mısınız?

Etiketler:
selyus