Ana Sayfa SİYASET 6 Aralık 2014

Salih Kırıcı’dan beklenen sonuç

AK Parti Çekmeköy 3. Olağan İlçe Kongresi’nde Salih Kırıcı, rakibine fark atarak, ilçe başkanlığı koltuğuna seçilerek oturdu.

Salih Kırıcı’dan beklenen sonuç

AK Parti Çekmeköy 3. Olağan İlçe Kongresi’nde Salih Kırıcı, rakibine fark atarak, ilçe başkanlığı koltuğuna seçilerek oturdu.

Çekmeköy Spor Kompleksi’nde 6 Aralık Pazar günü gerçekleşen kongrede rakibi Hüseyin Yüksek’e 281’e 87 gibi açık ara fark atan Salih Kırıcı, kurduğu güçlü yönetimiyle de Çekmeköy’de siyaset çıtasını hep yüksek tutmaya kararlı.

EMRULLAH İŞLER KONGREDE

AK Parti Çekmeköy 3. Olağan İlçe Kongresi’ne, eski Başbakan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Milletvekilleri Erol Kaya, Gürsoy Erol, Metin Külünk, Mustafa Ataç, İsmail Safi, Alev Dedegil, Egemen Bağış, Oktay Saral, İsmet Uçma, Osman Boyraz, Ahmet Berat Conkar, İl Gençlik Kolları Başkanı Giyasettin Gergin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, il yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve teşkilat mensupları katıldı.

KIRICI “HEP BERABER BAŞARACAĞIZ”

Çekmeköy’ün AK Parti’nin kalesi olarak kalmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Salih Kırıcı, “Birlik içinde yeni başarılara hep beraber imza atmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde çok daha güçlü bir teşkilat ve Çekmeköy oluşturacağız. Bu güçlü teşkilatımızla birlikte de yüzde 53.4 olan son seçimdeki oy oranımızı çok daha yukarılara yine hep birlikte taşıyacağız” dedi.

POYRAZ, “İLK GENEL SEÇİMDE HEDEFİMİZ YÜZDE 60”

Göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı ekibine ve teşkilata teşekkür eden Kırıcı, “2023 hedefindeki Yeni Türkiye vizyonunda yeni Çekmeköy’ü hep birlikte inşa edip yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Daha sonra söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise 365 oy gibi az bir farkla seçim aldıkları Çekmeköy’de son seçimde farkı nasıl 15 bine çıkardıklarını anlattı. “İşte bu fark halkımızın hizmetlerimizden ve çalışmalarımızdan duyduğu memnuniyetin ifadesidir. Şimdi Çekmeköy’deki yeni hedefimiz yapılacak ilk genel seçimlerde oy oranımızı yüzde 60’a çıkarmaktır” şeklinde konuştu. Yüzde 60 hedefi için partililerden söz alan Başkan Poyraz, “Çekmeköy hepimizin ve hepimiz bu ilçe için ve bu dava için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Yerel Gazete

Etiketler:
selyus