Ana Sayfa SİYASET 4 Nisan 2014

Çekmeköy’ün gurur tablosu

Çekmeköy’ün inanmış kadroları ve inanmış başkanları kendilerine güvenoyu veren Çekmeköy halkına teşekkür ettiler.

Çekmeköy’ün gurur tablosu

Çekmeköy’ün inanmış kadroları ve inanmış başkanları kendilerine güvenoyu veren Çekmeköy halkına teşekkür ettiler.

Çekmeköy’ün inanmış bir kadrosu ve inanmış başkanları vardı. Seçim süresince gecesini gündüzüne katan ve zorunlu ihtiyaçlarının dışında sahayı terk etmeyen bu kadronun birde mimarları vardı. AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, kendi öz ağabeyi olarak gördüğü ve siyaset üstü çok sevdiği ve de değer verdiği Ahmet Poyraz’ın aday gösterilmesinin ardından stratejik çalışmalar için start verdi. Başkan Yüksel, ekibiyle birlikte seçim programlarını önce masaya yatırdı, daha sonrada uygulamaya koydu. Bu çalışmaları Çekmeköy’ün başarılı Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte yürüttü. AK Parti “de ahlaklı siyasetten nasibini alamayan partinin kurucularından eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in CHP adayı için Çekmeköy’de seçim çalışmaları yapmasına rağmen yılmayan bu inanmış ekip yoluna devam etti. 2009 yılında yeni kurulan bir ilçeye belediye başkanı olmanın zorluklarını çok iyi bilen ve bu yönde projeler üreten Başkan Ahmet Poyraz, 5 yıl sonrasına geldiğimizde Çekmeköy’ü örnek bir şehir haline getirdi. Yönettiği ilçeye çok önemli hizmetler veren, bunun karşılığını da seçimlerde halkın güvenoyunu kazanarak gören Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu seçim süresince yanımda olan başta ilçe başkanım olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza, ilçemize verdiğimiz büyük hizmetlerde kolektif çalışmanın her zaman içinde yer alan belediye personelime, bize güvenerek oy veren seçmenlerimize ve tüm Çekmeköy halkına teşekkür ederim” dedi.

Teşekkürler Çekmeköy

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve meclis üyeleri ile birlikte Çekmeköy’ün tüm mahallelerini dolaşarak, vatandaşlara teşekkür etti. Partililerin de eşlik ettiği Başkan Poyraz, vatandaşlara “30 Mart 2014 seçimlerinde açık ara farkla seçimi bize kazandıran, inanan, güvenen hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim size daha iyi hizmet etmeyi bize nasip etsin, Allah utandırmasın.” dedi.
Yeniden Ahmet Poyraz diyen Çekmeköylüler, Başkan Poyraz’ı yollarda, evlerinin balkonlarında, bahçelerde, duraklarda selamlarken, arabalardakiler de kornalarıyla konvoya eşlik ettiler. Okullarında bulunan öğrencilerin sevgi gösterileri de renkli kareler ortaya çıkardı.

Güllerle karşılandı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 30 Mart yerel seçimlerini yüzde 12’lik puan farkıyla kazanarak, ikinci dönem mesaisine başladı. Belediye binasına gelen Başkan Poyraz’ı mesai arkadaşları alkışlarla ve güllerle karşıladı.
Çalışanlarla tek tek tokalaşan Başkan Poyraz, “Hepinizi Allah için çok seviyorum. Bugün burada 10 binin üzerinde oy farkıyla görevimize başlıyorsak sokaktaki temizlikçisinden müdürüne kadar belediye personelimizin emeği sayesindedir. Personelin iyi çalışması neticesinde alnımız ak, başımız dik halkımızın karşısına çıktık. Bugüne kadar ayırım yapmadan, ötekileştirmeden çalıştık. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Allah hepinizden razı olsun.”

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Ömer Şahan, çatır çatır

Ömer Şahan, çatır çatır

selyus