Ana Sayfa SİYASET 20 Haziran 2014

Çekmeköy’ün yeni icra kurulu

AK Parti Çekmeköy Teşkilatını daha iyi yerlere getirebilmek için taşın altına elini sokacak yeni icra kurulu belli oldu.

Çekmeköy’ün yeni icra kurulu belli oldu

AK Parti Çekmeköy Teşkilatını daha iyi yerlere getirebilmek için taşın altına elini sokacak yeni icra kurulu belli oldu.

AK Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatında yeni bir süreç hayata geçerken, ilçede taşın altına elini sokacak ve önemli sorumluluklar alacak olan Yürütme Kurulu Üyeleri de belli oldu. AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı tarafından adeta kılı kırk yararak titizlikle oluşturulan ve aralarında geçmişte Çekmeköy’de İlçe Kadın Kolları Başkanlığını başarıyla yapan, ilçede kadınların gönlünde önemli yer edinen Yurdanur Arhan, Alparslan Çavuşoğlu, Yusuf Mengir ile Vahdet Erdoğan gibi deneyimli siyasetçilerinde bulunduğu yeni yürütme kurulu Çekmeköy Teşkilatına hayırlı olsun.
İlçe Başkanlığını Salih Kırıcı’nın yaptığı AK Parti Çekmeköy’ün icra kurulu şu isimlerden oluştu: Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Yurdanur Arhan, Teşkilat Başkanı Yusuf Mengir, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Emin Bayhan, Tanıtım Medya Başkanı, Turgay Tuna, Dış İlişkiler Başkanı Alparslan Çavuşoğlu, Sosyal İşler Başkanı, Lokman Durul, Yerel Yönetimler Başkanı Nuh Kurt, Ekonomi İşleri Başkanı Nazlı Nafiye Durmaz, Halkla İlişkiler Başkanı Vahdet Erdoğan, Ar-Ge Başkanı Hamza Çoban, Mali ve İdari İşler Başkanı Selami Sarıkaya, Sekreterlik Başkanı Zeynep Bayır.

Yerel Haber İstanbul internet gazetesi olarak, Salih Kırıcı Başkanlığında oluşan yeni “İcra Kurulu’na başarılar diliyoruz…

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Çekmeköy’de yeni bir heyecan

Çekmeköy’de yeni bir heyecan

selyus