Ana Sayfa SİYASET 30 Temmuz 2014

CHP İstanbul’da bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü bayramlaşma töreni CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İsta

CHP İstanbul’da bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü bayramlaşma töreni CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda üyenin katılımıyla CHP İstanbul İl Merkezi’nde gerçekleştirildi.

CHP İstanbul İl Örgütü, Ramazan Bayramı’nın 2. gününde 4. Levent’te bulunan İstanbul İl Merkezi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İstanbul Milletvekilleri Umut Oran, Süleyman Çelebi, Mahmut Tanal, Bihlun Tamaylıgil, İBB Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, aralarında Aykurt Nuhoğlu ve Şükrü Genç’inde bulunduğu belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“Hiç kimse umutsuzluğa kapılmamalı”

Bayramlaşma töreni öncesi açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Buhran Şenatalar, “Bu seçimin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Şenatalar, İktidarın elinde müthiş olanaklar var. Medyayı, gazeteleri, televizyonları baskı altında tutuyor ve hatta araştırma şirketlerini baskı altında tutuyor. Öyle bir hava yaratıyorlar ki “Siz ne yaparsanız yapın Tayyip Erdoğan kazanır’. Hayır, kazın ayağı öyle değil. 1989’da Nurettin Sözen, İstanbul’da belediye başkanlığına aday olduğu zaman bütün araştırma şirketleri, biri hariç, “Dalan kazanacak” diyorlardı. Nurettin Sözen, pekala kazandı. Bu seçim de aslında sürprize gebe bir seçimdir. Hiçbir arkadaşımız umutsuzluğa kapılmamalıdır, kolkola girmeli, omuz omuza birlikte mücadele vermeliyiz. Bu seçim sonucunda Tayyip Erdoğan’ı bir şekilde cumhurbaşkanlığından, bir sonraki seçimde de başbakanlıktan uzaklaştırmalıyız” dedi.

“İhsanoğlu, halkın geniş kesiminde karşılık buluyor”

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin ve 12 siyasi partinin desteklediği adayın Ekmeleddin İhsanoğlu olduğunu hatırlatarak, “Bütün siyasi partilerin desteğinden daha önemlisi halkın geniş kesiminde de bir karşılık buluyor Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu. Önümüzde çok kısa bir süre var. Bu süre içinde hepimiz sahada yapmamız gereken çalışmaları yapacağız” dedi.

Etiketler:
selyus