Ana Sayfa SİYASET 8 Nisan 2014

Gelişmiş demokrasinin sonuçları tecelli etti

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’le birlikte mazbata almaya giden AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, itirazlara rağmen gelişmiş demokrasinin sonuçlarının tecelli ettiğinin altını çizdi.

Yerel seçimlerde CHP adayı İhsan Özkes’e yaklaşık 9 bin oy fark atarak Üsküdar Belediye Başkanlığı’nı kazanan Avukat Hilmi Türkmen için Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törene, Türkmen’in yanı sıra AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile parti yetkileri ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Yıldıray Akın’ın elinden mazbatasını alan ve resmen Belediye Başkanlığını kazanan Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“AK Parti’nin belediye başkan adayı olarak bu yarışa girdik. Bugünden itibaren tüm Üsküdarlıların Belediye Başkanı olarak önümüzdeki 5 yıl hizmet vereceğiz. Bu hizmet anlayışımızda, Üsküdar’ın tarihi dokusunu, kültürel zenginliğini asla tahrip etmeden, ona yakışır ve ona yaraşır, her hizmetimizde insanı öne çıkararak, güzel hizmetlerimizi birlikte gerçekleştireceğiz. Bizim için aslolan şey yolları, kaldırımları yapmaktan ziyade insanların gönüllerine giden yolları yapmaktır. Bizim için en önemli şey kalpleri kazanmaktır. Seçim öncesi verdiğimiz sözler ve vaatlerin sonuna kadar arkasındayız. Üsküdar’da 2004 “ten beri AK Parti yönetimi var. Üsküdarlılar bu dönem de AK Partiyi tercih etti. Demek ki bu hizmetlerin daha da güzelleşerek, devam etmesi gerekiyor. Bizler bu bilinç ile hareket edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ardından bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş ise seçim süresince gerçekleşen şaibe iddialarının demokrasiye gölge düşürdüğünü ifade ederken dezenformasyon bilgiler ve itirazlara rağmen gelişmiş demokrasinin sonuçlarının tecelli ettiğinin altını çizdi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Sancaktepe için bir şans

Sancaktepe için bir şans

selyus