Ana Sayfa SİYASET 21 Haziran 2014

Kadıköy Teşkilatı buluştu

AK Parti Kadıköy İlçe Danışma Meclisi’nde söz alan İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım ile Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili ve İBB M

Kadıköy Teşkilatı buluştu

AK Parti Kadıköy İlçe Danışma Meclisi’nde söz alan İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım ile Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan birer etkili konuşma yaptılar.

AK Parti Kadıköy İlçe Danışma Meclisi, tanınmış isimlerin katılımıyla gerçekleşti. 20 Haziran Cuma günü, İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım’ın öncülüğünde Teşkilat Birim Başkanı Birol Boz’un sorumluluğunda BY Otel’de gerçekleşen toplantıya İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, İsmet Uçma, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi eğitimci Ömer Şahan, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Müyesser Süer, İl Teşkilat Komisyon Üyesi Hasan Ekmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kollar Başkanı Av. İsa Sinan Göktaş ve teşkilat mensupları katıldı.

“Biz, seçimlerde inanmıştık”

Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı Levent Fındıkçı’nın yaptığı danışma meclisinde bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Seçim sürecinde çok büyük engellemelere ve hiçte hoş olmayan olaylara rağmen sahaya hakim olduk. Yaptığımız çalışmalarda bize her türlü eziyeti yaptılar. Aday olduğum o süreçte onlarca kişi tarafından kovalandım. Bunun yanı sıra stantlarımıza hayvani duygularla saldırıya uğranması, hiç duyulmamış sözlerle hakaretler işitilmesi bizi durdurmadı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen biz yılmadık, olanca gücümüzle çalıştık. Guruplar halinde üzerimize geldiler ve bizi tartaklamak istediler ama nafile, biz inanmıştık bir kere. Yarın seçim olsa sonuçları ne olursa olsun aynı azimle çalışırız.” dedi. Toplantıda ayrıca İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, İsmet Uçma ve Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen birer selamlama konuşması yaptılar.

“Şeffaf belediyeciliği savunuyoruz”

Protokol konuşmalarında son olarak söz alan deneyimli siyasetçi, Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili ve İBB Belediye Meclis Üyesi Ömer Şahan, “Kadıköy Belediye Meclisinde arkadaşlarımızla birlikte üzerimize düşen görevi yapmanın gayreti içindeyiz. Bize güvenerek partimize oy veren Kadıköylüleri orada en iyi şekilde temsil etmek arzusuyla belediye yönetiminin yanlışlarını hem eleştiriyor hem de şeffaf belediyeciliği savunuyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin adilane çalışmalarını Kadıköy Belediye Meclisinde de olması için sürekli söz alarak müdahalelerde bulunuyoruz” diye konuştu.

Etiketler:
selyus