Ana Sayfa SİYASET 8 Mart 2014

Kadıköy’ün kadınları…

Kadıköy’ün yeterince hırslı, kararlı ve yetenekli ekibi AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları, İnci Akbulak başkanlığında adeta Kadıköy’ü karış karış ge

Kadıköy’ün hırslı, kararlı ve yetenekli kadınları

Kadıköy’ün yeterince hırslı, kararlı ve yetenekli ekibi AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları, İnci Akbulak başkanlığında adeta Kadıköy’ü karış karış gezerek mega projeleri tanıtıyor.

Dünyanın ünlü yazarlarından Helen Lawrenson’un dediği gibi eğer bir kadın yeterince hırslı, kararlı ve yetenekliyse, yapamayacağı hiç bir şey yoktur. Kadıköy’de de Lawrenson’un dediğini aynen hayata geçiren AK Parti Kadıköy Kadın Kolları, evlerinin kapılarına adeta kilit vurarak yaklaşık 18 saat Seçim Koordinasyon Merkezi’nde, kah sahada AK Noktalarda, kah ev sohbetlerinde, kah ev ev kapı dolaşarak seçmenle buluşuyorlar. Belediye Başkan Adayı Av. Hurşit Yıldırım’a tam destek veren Kadıköy’ün kadın kolları, çalışkanlığı, becerisi, insan ilişkileri, karşısındakini etkileyici bilgi birikimi ve sevgisini yüreğiyle belli ederek “Bu kez Kadıköy Kazanacak” diyorlar. Belediye başkan adayı Yıldırım’ın 25+1 mega projelerini gittikleri her yerde anlatan ve kitapçıkta vaat edilen bu projelerin yapılacağının sözünü veren kadın kolları, 30 Mart akşamı Kadıköy’de yeni bir sayfa açılacağını ifade ediyor.

Örnek başkan: İnci Akbulak

AK Parti Kadıköy Kadın Kolları İnci Akbulak başkanlığında her zaman ve her yerde kendilerini ifade edebilme yeteneğine sahip oldukları için başarıları olmaları da hiç de zor olmuyor. Tüm artıları üst üste getiren AK Parti Kadıköy Kadın Kolları, her zaman gündemdeki yerini koruyor. Kadıköy gibi bir ilçede siyaset yapmanın zorluklarını sahaya çıktıklarında her zaman yaşayan Kadıköy’ün kadınları çok güvendikleri ve peşinden yürüdükleri başkanları İnci Akbulak, asil-yedek ayırımı yapmadan tek vücut olan yönetimiyle önemli icraatlar imza atmaya devam ediyor. Kadıköy’ü karış karış ezberleyen İnci Akbulak başkanlığındaki kadın kolları, Kadıköy’de seçimleri kazanmaya kararlı görünüyor.
Yerel Haber İstanbul ekibi olarak bu haber vesilesiyle Ülkemizde ve tüm dünyadaki emekçi kadınlarımızın gününü tebrik ediyoruz.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

AK Parti’nin geleceğinden…

AK Parti’nin geleceğinden…

selyus