Ana Sayfa SİYASET 7 Ekim 2014

KOBANİ KADIKÖY’DE DEĞİL…

Buralarda sözde kabadayılık yapacağınıza Kobani’ye gidin. Gidin hadi hadi, hadi gidin. Gidinde bizde size helal olsun, davalarında ne kadar da samimil

KOBANİ KADIKÖY’DE DEĞİL…

Eylemcilere tepki veren Kadıköylü vatandaşlar, “Buralarda sözde kabadayılık yapacağınıza Kobani’ye gidin. Gidin hadi hadi, hadi gidin. Gidinde bizde size helal olsun, davalarında ne kadar da samimiler diyelim. Nerede o yürek!” dedi.

Suriye’nin Türkiye sınırında devam eden şiddetli çatışmalar neticesinde İŞİD’in saldırılarına maruz kalan Kobani’ye Türkiye sahip çıktı. Bebek katili Esed’in desteğini arkasına alan İŞİD terör örgütü, hiç acımadan Kobani’de ki Kürt halkını öldürüyor. Tüm gelişmeleri yakından takip eden Türkiye bu vahşete daha fazla dayamadı ve İŞİD terör örgütünü bombalamaya başları. Tüm bu gelişmelere rağmen ülkenin çeşitli yerlerinde pkk’nın çağrısıyla insanlık dışı eylemler yapanlar devlete kafa tutuyor. Devlete kafa tutacak kadar kabadayı iseniz gidin İŞİD’le çatışın.

Kadıköy’de eylemler var

Kadıköy Altıyol’da eylemi gören Kadıköylüler, bu gereksiz topluluğa tepki göstererek şunları ifade ettiler: “Görende sizi bir şey yapıyor zannedecek. Bu soğukta yere oturup dötünüz üşüyecek, sonra da tutmayacak, yazık. Şu fotoğrafa bir bakın hepside güçlü kuvvetli duruyor, her ne kadar gösterişten ibaretse de! Buralarda sözde kabadayılık yapacağınıza Kobani’ye gidin. Gidin hadi hadi, hadi gidin. Gidinde bizde size helal olsun, davalarında ne kadar da samimiler diyelim. Nerede o yürek!”

Etiketler:
selyus