Ana Sayfa SİYASET 17 Nisan 2014

Liste benim listem değil

AK Parti Eyüp ilçe Başkanlığı fes edildi. Gerekçe olarak ta; İlçe Başkanı Av. Rasim Bozkurt’un belediye meclis üye listesinin altına imza atmaması gös

“Liste benim listem değil altına imza atmam” dedi!

AK Parti Eyüp ilçe Başkanlığı fes edildi. Gerekçe olarak ta; İlçe Başkanı Av. Rasim Bozkurt’un belediye meclis üye listesinin altına imza atmaması gösterildi.

AK Parti Genel Merkezi, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Eyüp İlçesi Belediye Meclis Üye listesinin altına imza atmayarak yetkililerle ters düşen Av. Rasim Bozkurt’un başkanlığını yaptığı Eyüp İlçe Yönetimini fes etti.
Konuyla ilgili bir açılama yapan AK Parti Eyüp eski İlçe Başkanı Av. Rasim Bozkurt, “Benimde o listenin altına imza atmamamın gerekçesi de listeyi benim hazırlamamam, tamamen hazır bir liste önüme konmuş olması ve içinde hiç çalışmadığım, tanımadığım isimlerin olmasıydı. Üzüldüğüm tek nokta fes noktasında yapılan usul yönünde, İlçe başkanı olarak imza atmamam nedeniyle sorumlu olan benim ve yalnız benim cezalandırılmam gerekirken bu cezanın tüm Teşkilata yansıtılarak verilmesi üzdü beni. Sonuçta verilmiş bir karar var ve bu karara da saygı duyuyoruz. Partimiz ve hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah” dedi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Taşyürek Grup Başkan Vekili

Taşyürek Grup Başkan Vekili

selyus