Ana Sayfa SİYASET 15 Ocak 2014

Başkan Yüksel, yerel basını ağırladı

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yerel gazetecileri ilçesinde ağırladı.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel’den gazetecilere nazik bir davet. “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yerel gazetecileri ilçe başkanlığında ağırlayan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlansa da gazeteciler günü bir güne mahsus olmadığını dile getirerek şunları söyledi: “Halkımıza haber aktarmak anlamında çok önemli ve zor bir görev yapıyorsunuz. Bizler sizleri her zaman önemsedik, bundan sonra da önemseyeceğiz. Önümüzdeki süreçte daha da güçlenerek gazetelerinizi aylık, iki haftalık veya haftalık değil, inşallah günlük çıkarırsınız. Ben bu duygularla “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nüzü kutluyorum” dedi.

BAŞKAN YÜKSEL, “BİZ DİK DURDUKÇA OYUNLAR BİZE SÖKMEZ”

Türkiye’de çıkartılmak istenen, kaos ortamı ve dış güçlerin içerdeki taşeronlarını da kullanarak oynadığı komplolar üzerine sorulan bir soruya cevap veren AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, “Değerli arkadaş, 17 Aralık oyunları sadece bugünle alakalı bir konu değildir. Şöyle bir 10-12 yıl geriye gitmek lazım. 2001 Türkiye’sini gözden geçirecek olursak, uçurumun ucundan devraldığımız memleketimizi nerelerden nerelere taşıdığımız bugün ortadadır. AK Parti Hükümeti olarak iktidara geldiğimiz günden itibaren hızla bir değişim-dönüşüm başladı. Eğitimden sağlığa, duble yollardan tünellere, Marmaray’dan hızlı trenlere ve daha bir çok konuda yaptığımız hizmetler ortada. AK Parti Hükümeti önceki koalisyondan devraldığı 23 milyar dolarlık İMF borcunu bitirdiği gibi Türkiye, bu yeni dönemde Fon’a vereceği 5 milyar dolarla, “borç alma yerine borç verme” dönemini başlatmış olacak. Bu arada altını çizerek 76 milyonu yakından ilgilendiren bir şey hatırlatmak istiyorum: Bir yıldan fazla bir zamandır analarımız ağlamıyor. İnsanlık için bundan daha önemli ve mutluluk veren ne olabilir ki? Bunları iyi analiz etmek lazım. Türkiye büyüdükçe dış güçler içimizdeki taşeronlarla birlikte oyunlarını oynamak istiyorlar. Şunu unutmasınlar, dik duran bir dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan var ve yine onun arkasında dik duran milyonlar var. Onun için onların oyunu bize sökmez” diye konuştu.

selyus